A+ R A-

Dezvăluiri

In urma cu cateva zile v-am dezvaluit faptul ca Directia de salarizare din cadrul Camerei Deputatilor a confirmat faptul ca deputatul Doru Lese Brasoan nu se da in laturi de la nimic atunci cand e vorba de bani.
Asa cum ati citit si cum puteti citi si in continuare, fratele lui figureaza printre angajatii actualului deputat hamesit de bani si putere.
Ei bine, acelasi deputat Lese care a taiat salariile si pensiile oamenilor, este SINGURUL deputat care a avut ca angajati un MUNCITOR CALIFICAT la Biroul sau parlamentar.
Oare ce a putut lucra acesta pentru Lese in perioada 15.12.2008 – 30.04.2009?
Greu de spus!

EL ar trebui retras de pe liste pentru ca a ascuns faptul ca fratele si verisorul lui ii sunt angajati la Biroul Parlamentar.
„Duplicitatea omului politic n-ar fi fost nimic daca nu ar fi aparut Doru Lese Brasoan!” – maxima.
„Ca un bun crestin ce este, Doru Lese Brasoan prefera sa-si bage-n puscarie mama si socrul, ca sa scape el bazma curata” – realitate.

Daca tot am luat recent act de faptul ca derutatul deputat Doru Lese Brasoan – sot al carei soate cu sange pe maini de la operatii nu are curajul sa-i poarte numele! – in loc sa le dea oamenilor si potentialilor votanti garantii ca el este ALESUL se impauneaza cu faptul ca DEJA AR FI PROPRIETARUL ziarelor mele, VIN SI VA SPUN CA E UN DOBITOC CEL CE SUSTINE ASTA!
Si ca sa va convingeti de faptul ca ziarele SUNT ALE MELE, iaca-ta ca va dezvalui faptul ca derutatul deputat DORU LESE BRASOAN e mai penal decat pare!

Nu mare mi-a fost mirarea cand in sfanta zi de duminica, cand pacatosul de mine a venit la serviciu ca sa isi informeze ONEST cititorii am gasit in cutia postala a redactiei o scrisoare din partea de-acum candidatului pentru functia de deputat in Colegiul 1 Camera Deputatilor – Baia Mare Vest, Liviu Ioan Bala.
Din start mi-a sarit in ochi textura textului si conceptul, unul cu care am lucrat si eu cu Claudiu Florescu in campania de la locale, unul pe care i l-a aplicat si lui CICI de la Sistem.
Asadar, cum sangele apa nu se face, Florescu si Bala sunt iar impreuna, ca si la RTV CBN, cand l-au tepuit bine de tot pe Florin Miclaus.
Si cu largul concurs al actualului viceprimar al orasului baia mare, Dumitru Matei, in fapt nasul lui Claudiu Florescu, ca si de-acum penalul sau alt nas Ioan Hoban.

GDF Suez Energy Romania a importat, in septembrie, gaze naturale de la sora sa din Ungaria, GDF Suez Energy Ungaria, la un pret cu 15 dolari/mia de metri  cubi mai mare fata de cel platit pentru gazele aduse din Rusia. Potrivit unor date noi obtinute de HotNews, in alte luni, GDF Suez Energy Romania a importat  gaze de la compania din Ungaria la o diferenta de pret si mai mare fata de gazul rusesc. De exemplu, in luna mai, gazul din Ungaria a costat cu 78 dolari/mia  de metri cubi mai mult decat cel din Rusia. In urma unor asemenea tranzactii, banii raman in interiorul grupului GDF, dupa care compania solicita Autoritatii  Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei (ANRE) sa-i recunoasca toate costurile in pretul final, inclusiv cele legate de importuri, pentru gazele  furnizate pe piata reglementata. Vezi in text alte detalii legate de aceasta situatie, care este pozitia GDF Suez Romania si cum se reflecta aceste importuri  in factura la gaze.

Alianta pentru o Romanie Curata va spune care este "Oferta electorala de iarna. Integritatea". ARC lanseaza astazi prima baza de date, alcatuita impreuna cu jurnalistii colaboratori si voluntarii sai, prin care poate fi verificata integritatea candidatilor eligibili.
Proiectul "Verifica integritatea candidatului tau" arata, in cifre si date concrete, daca partidele politice doresc cu adevarat sa propuna cetatenilor candidati curati si sa se implice, dincolo de discursuri si angajamente, in lupta anticoruptie. Permite alegatorilor, jurnalistilor si, nu in ultimul rand, politicienilor sa urmeasca evolutia Parlamentului Romaniei sub aspectul integritatii. Accesand "Verifica integritatea candidatului tau" orice cetatean poate afla cati dintre candidatii cu sanse sa fie alesi au fost colaboratori ai securitatii, au detinut functii in regimul comunist, au facut afaceri cu statul sau au fost propulsati in politica de catre o ruda si cine sunt acestia.

Trei candidati la alegerile parlamentare care au detinut functii in administratia locala au facut afaceri nedeclarate cu institutiile la care lucrau. Acestia se afla potrivit legii in conflict de interese, inca nedepistat de Agentia Nationala de Integritate. Un al patrulea candidat detine in acelasi timp functia de consilier judetean si cea de administrator la o companie din subordinea Consiliului Judetean.
1. Dan Ciocan candidat USL-PSD, Colegiul 5 Camera Deputatilor judetul Olt

Pagina 1 din 45

Dosar de candidat